Manege Nieuw Amstelland
Jan Tooropplantsoen 17
1182 AC Amstelveen

TELEFOON: 020 643 24 68

VOLG ONS:

OPENINGSTIJDEN:
Maandag 9.00 – 23.00
Dinsdag 9.00 – 23.00
Woensdag 9.00 – 23.00
Donderdag 9.00 – 23.00
Vrijdag 9.00 – 23.00
Zaterdag – Zondag 9.00 – 19.00

Image Alt

Over Nieuw Amstelland

Welkom bij Nieuw Amstelland

Manege Nieuw Amstelland, prachtig gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos, op de grens van Amstelveen en Amsterdam, is al decennia lang een geliefd en vertrouwd adres voor beginnende en ervaren ruiters. Niet alleen voor het volgen van privé- of groepslessen, clinics of andere activiteiten die met de paardensport te maken hebben, maar ook als pensionstalling voor een eigen paard.

Zeven dagen in de week heerst er dan ook een gezellige bedrijvigheid op en rond de stallen die het hart vormen van deze mooie manege. De ruime locatie, met een grote binnenbak, twee ruime buitenbakken, een overdekte longeercirkel, een stapmolen en een paddock, biedt ruimte aan vijftig lespaarden (en pony’s) en vijftig pensionpaarden.

Een oase van rust

Zeven dagen in de week heerst er een gezellige bedrijvigheid op en rond de stallen die het hart vormen van onze mooie manege. De ruime locatie, met een grote binnenbak, twee ruime buitenbakken, een overdekte longeercirkel, een stapmolen en een paddock, biedt ruimte aan vijftig lespaarden (en pony’s) en vijftig pensionpaarden.

Met aan de ene kant sportvelden en speelweiden en aan de andere kant een drukke verkeersader ademt Nieuw Amstelland een oase van rust en sfeer uit. Mede dankzij het gezellige zonnige terras weten ook steeds meer niet-ruiters de weg naar de manege te vinden. Wandelaars en recreanten stoppen steeds vaker bij deze unieke plek in het bos om even uit te rusten van een mooie wandeling of andere sportieve activiteiten in het bos.

Even voorstellen ... Sandra

Onze manege is sinds oktober 2018 in handen van Sandra Melten, een geboren en getogen Amstelveense. Zij ziet graag dat Nieuw Amstelland voor nog veel meer mensen een plek wordt om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de natuur, de rust en de levendigheid op de manege.

Samen met ons enthousiaste team vaste medewerkers maken wij een mooie kwaliteitsslag op alle onderdelen van het bedrijf. Zo hebben we sinds kort een uitgebreidere menukaart en maken we de kantine en het terras voor een breder publiek toegankelijk.

Ook op andere onderdelen van het bedrijf zijn we aan het moderniseren. We breiden de faciliteiten voor de paarden uit, we gaan meer thema-activiteiten organiseren en denken we aan het aantrekken van (wedstrijd)evenementen.