Manege Nieuw Amstelland
Jan Tooropplantsoen 17
1182 AC Amstelveen

TELEFOON: 020 643 24 68

VOLG ONS:

OPENINGSTIJDEN:
Maandag 9.00 – 23.00
Dinsdag 9.00 – 23.00
Woensdag 9.00 – 23.00
Donderdag 9.00 – 23.00
Vrijdag 9.00 – 23.00
Zaterdag – Zondag 9.00 – 19.00

Image Alt

FNRS Manege

5 STERREN MANEGE

Manege Nieuw Amstelland is aangesloten bij de Federatie Nederlandse Rijscholen (FNRS), het vooraanstaande orgaan voor paardensportbedrijven in Nederland. Als erkende 5-sterren manege bieden wij gediplomeerde instructeurs en zijn wij in het bezit van een veiligheidscertificaat. Deze hoge classificatie waarborgt optimale omstandigheden voor zowel de paarden en pony’s als voor jou als gewaardeerde klant.

Net als de Michelin-sterrenclassificatie voor restaurants, duidt onze 5-sterrenstatus op een superieure kwaliteit binnen de Nederlandse manegewereld. Indien je besluit deel te nemen aan onze groepslessen, dien je in het bezit te zijn van een ruiterpaspoort, waarover onderstaand meer informatie!

HET RUITERPASPOORT

Het ruiterpaspoort is een onmisbaar document voor iedere ruiter die actief is bij een FNRS-ruitersportcentrum. Dit paspoort dient als je persoonlijke logboek, waarin je voortgang en vaardigheden worden bijgehouden. Je kunt er ook mee deelnemen aan diverse rijlessen, waaronder dressuur, springen, western, mennen, buiten rijden en nog veel meer.

Naast het bijhouden van je vooruitgang biedt het ruiterpaspoort extra voordelen zoals een ongevallenverzekering en toegang tot speciale kortingen die uitsluitend beschikbaar zijn voor paspoorthouders. Een ander groot pluspunt is dat het ruiterpaspoort anderen in de ruitersportgemeenschap inzicht geeft in je bekwaamheid. Vergelijkbaar met het bekende A of B zwemdiploma, laat een stempel in je ruiterpaspoort zien welk niveau je hebt bereikt.

NOG MEER VOORDELEN

Op vakantie of net verhuisd en zin in paardrijden? Met een ruiterpaspoort van een FNRS-ruitersportcentrum weten andere centra direct op welk niveau je kunt meedoen. Het paspoort maakt je ook automatisch lid van de KNHS, de nationale paardensportbond, vergelijkbaar met KNVB-lidmaatschap voor voetballers. De jaarlijkse kosten zijn € 14,00. Nog geen paspoort? Vraag een aanvraagformulier in de kantine. Na een email kun je een nieuwe jaarzegel ophalen om je paspoort te verlengen.