Manege Nieuw Amstelland
Jan Tooropplantsoen 17
1182 AC Amstelveen

TELEFOON: 020 643 24 68

VOLG ONS:

OPENINGSTIJDEN:
Maandag 9.00 – 23.00
Dinsdag 9.00 – 23.00
Woensdag 9.00 – 23.00
Donderdag 9.00 – 23.00
Vrijdag 9.00 – 23.00
Zaterdag – Zondag 9.00 – 19.00

Image Alt

Lessen volwassenen

STARTEN MET PAARDRIJDEN

Start met paardrijden: Een Gids voor Beginners over Privé- en Groepslessen! Als je overweegt om paardrijden jouw nieuwe sport te maken, is het aan te raden om te beginnen met privélessen van 30 minuten. Hier leer je de essentiële basisvaardigheden zoals:

  • Paard verzorgen: poetsen, hoeven krabben en opzadelen
  • Basisrijtechnieken: lopen en sturen met een paard
  • Overgangen: van stilstand naar stappen en stoppen
  • Introductie tot draf

Zodra je deze basisvaardigheden onder de knie hebt, kun je doorstromen naar beginners groepslessen. Privélessen blijven altijd mogelijk voor verdere ontwikkeling.

GEVORDERDE RUITERS

Bij ons heb je als ervaren volwassene de mogelijkheid om je paardrijvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. We bieden flexibele tijden voor groepslessen, zowel overdag als in de avonduren. Voordat je je aansluit bij een van onze geavanceerde groepslessen, adviseren we een oriënterende privéles van 30 minuten te boeken. Hierdoor kan onze gekwalificeerde instructeur je vaardigheden beoordelen en samen met jou vaststellen welk niveau van groepsles het beste aansluit bij je huidige vaardigheden. Op deze manier zorgen we ervoor dat je de lesomgeving krijgt die het meest bevorderlijk is voor je verdere ontwikkeling in de sport.