Manege Nieuw Amstelland
Jan Tooropplantsoen 17
1182 AC Amstelveen

TELEFOON: 020 643 24 68

VOLG ONS:

OPENINGSTIJDEN:
Maandag 9.00 – 23.00
Dinsdag 9.00 – 23.00
Woensdag 9.00 – 23.00
Donderdag 9.00 – 23.00
Vrijdag 9.00 – 23.00
Zaterdag – Zondag 9.00 – 19.00

Image Alt

Bar Terras Amstelland

BAR TERRAS AMSTELLAND

Dankzij ons ruime, gezellige terras en de zonnige sfeer, trekken we niet alleen ruiters maar ook steeds meer andere natuurliefhebbers naar onze manege. Wandelaars en recreanten ontdekken deze bijzondere locatie in het bos, waar ze even kunnen ontspannen na een prachtige wandeling of andere sportieve activiteiten in de bosrijke omgeving.

Onze vriendelijke medewerkers in de bar en kantine staan altijd paraat om al je vragen over de manege en onze lessen te beantwoorden. Op koudere dagen zorgen we ervoor dat het binnen lekker warm is, zodat je kunt genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk of koffie, maar natuurlijk ook frisdrank of een verfrissend biertje. Vanuit onze bar heb je met de grote glazen wand een prachtig uitzicht op de lessen en wedstrijden die plaatsvinden in onze binnenbak.

Kom langs en ervaar de gastvrije sfeer op onze manege, waar iedereen welkom is om te genieten van de natuur en de activiteiten.

LUNCH OF DINER

Bij Bar Terras Amstelland kun je volop genieten van een uitgebreide selectie warme en koude dranken, inclusief heerlijke koffie en smakelijke appeltaart. Maar er is meer! Onze MENUKAART biedt een diverse keuze, van lichte snacks tot volledige maaltijden voor lunch en diner. Ontdek onze rijkelijk belegde broodjes, knapperige tosti’s, en verrukkelijke uitsmijters. Voor de gezondheidsbewuste gasten hebben we een assortiment aan smakelijke salades, terwijl liefhebbers van stevige maaltijden kunnen genieten van sappige hamburgers en smakelijke sateh. En het beste van alles? Onze gerechten zijn vriendelijk geprijsd, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je maaltijd. Kom langs en laat je smaakpapillen verwennen bij Bar Terras Amstelland!