• darkblurbg
    Welkom op onze manege
    schitterend gelegen aan de rand van Amsterdam in het Amsterdamse Bos

Wij stellen ons graag even voor!

 

Heleen

Heleen van Meekren is de trotse eigenaresse van de manege.

In 1988 kocht zij Ponycentrum Amstelland waar destijds ongeveer 25 paarden en pony's stonden. 

Na 9 maanden bouwen en verbouwen ging in 1989 Manege Nieuw Amstelland officieel open.

Heleen runt, samen met haar team, iedere dag met veel plezier de manege.

Sinds 2015 woont Heleen in het witte huis bij de parkeerplaats, dus ver reizen voor haar werk hoeft ze gelukkig niet.
Manege Nieuw Amstelland is voor Heleen zowel haar passie en haar werk en zij hoopt dit dan ook nog lang te blijven doen. 
Verder geeft zij ook prive lessen, masterclass, coaching met paarden, en valt zij in als er zieke instructeurs zijn. 
Met vragen, problemen of complimenten, jullie kunnen altijd bij haar terecht.

Linda

Linda loopt al langer op deze manege rond dan Manege Nieuw Amstelland bestaat. Als 6 jarig meisje kwam zij hier en is nooit meer weggegaan! Dat is nu al 32 jaar.

Zij heeft nog rechten gestudeerd, maar besloot toch dat haar leven hier bij de paarden lag. Naast haar opleiding tot instructeur doet zij sinds kort ook het hele Horeca gedeelte, administratie, lessen en nog véél meer!

Martine

Met een overgrootvader in de Huzaren en een oom die niets liever deed dan op het paard van de schillenboer klimmen, was het onvermijdelijk dat Martine in de paarden terecht zou komen. Vooral als u geen Nederlands spreekt, is de kans dat u haar in de bak aantreft vrij groot vanwege haar (overigens onterechte) reputatie als talenwonder.

Sharon

Sharon rijdt al vanaf haar 8ste jaar, al zo'n 20 jaar nu!
Toen zij 14 jaar was kocht haar vader hun eerste paard die Sharon samen met haar vader en zusje reed.
Nu heeft Sharon haar eigen paard; Wimpie! Sharon geeft al bijna 15 jaar les op Manege Nieuw Amstelland
en zij vindt het nog steeds heel erg leuk. 

Dasja

Dasja werkt alweer 18 jaar op MNA. Achter de bar, in de keuken, zij voorziet iedereen van een natje en een droogje. Dasja rijdt ook dagelijks op haar paarden Dion en Camelot. Zij geniet hier enorm van. Ook van het werk op de manege. "Zo sta je achter de bar en zo breng je met een vrachtwagen de paarden naar een carrouselwedstrijd, hoe leuk kan het zijn?" 

 

Mady

Mady is de bedrijfsleider van Manege Nieuw Amstelland. Zij is verantwoordelijk voor de stal, de paarden en de lessen. Voor alle vragen over paarden of lessen kun je altijd bij haar terecht. Mady werkt al 26 jaar op Manege Nieuw Amstelland.
Zij heeft een opleiding op het Nederlands Hippisch Centrum volbracht.Zij rijdt, samen met haar paard Ulano, regelmatig dressuurwedstrijden. Haar hond Chablis loopt altijd gezellig rond. 

Pippi

Pippi rijdt al pony vanaf haar 5e jaar. Pippi heeft haar hippische opleiding in Deurne afgerond. Haar stage liep ze bij
Manege Nieuw Amstelland. Pippi houdt zich op de manege bezig met de paarden en pony's en met lesgeven. Voor al
je paarden- of verzorgingsvragen kun je bij haar terecht.

 

Vanessa

Vanessa is al vanaf haar 4de fanatiek aan het paardrijden. Na haar stage bij ons is ze hier komen werken dat is nu alweer 16 jaar geleden. Op de foto zien we Vanessa met haar paard Sidney waarmee zij enkele jaren terug lichte tour reed, momenteel rijdt ze met haar jonge paard Guus in de klasse Z2.

Inmiddels heeft Vanessa 2 kids en combineert ze het drukke gezinsleven met haar werk in de paarden.

Rick

Dit is Rick en naast Rick zit Butch. Rick heeft het erg naar zijn zin bij Manege Nieuw Amstelland. Hij vindt het leuk omdat het net een grote familie is. En omdat het zo lekker in de buitenlucht is. Hij nodigt iedereen uit om snel eens een kijkje te komen nemen. En wij geven Rick groot gelijk!

 

Aviva

Aviva is geboren en getogen in Amsterdam en kwam als jong meisje al op de manege om te ponyrijden. Tegenwoordig werkt zij bij ons op stal en als instructrice. Haar eigen paard heet Amy.
Momenteel start ze in het M1 met haar paard. 

   

Dirk-Jan

Dirk-Jan is begonnen met paardrijden tijdens een keuzemiddag op school. Hij vond het zo leuk dat hij direct vroeg of hij een keer kon meelopen op de manege. Hij vond het zo leuk dat hij nooit meer is weggegaan. Hij startte met oud brood voeren aan de paarden, maar ondertussen draait hij volledig mee in het meeste stalwerk.

Ray

Raymond

Ray werkt al 20 jaar op de manege en hem kunnen we alles  vragen. Hij heeft twee rechterhanden, repareert alles, werkt op stal en als het moet tapt hij ook nog een biertje!