• darkblurbg
    Welkom op onze manege
    schitterend gelegen aan de rand van Amsterdam in het Amsterdamse Bos

Niet genoeg tijd voor een eigen paard? Daar hebben wij de oplossing voor. Blijf er niet van dromen maar..... lease één van onze paarden.

 

Fulltime  7 dagen per week € 815,00 per maand*
Parttime 4 dagen per week € 365,00 per maand *
  3 dagen per week € 265,00 per maand*
  2 dagen per week € 200,00 per maand*

(* Inclusief: verzekering paard, hoefsmid, dierenarts, gebruik harnachement)

 

 

 

 

 

Lease gaat per dagdeel: ochtend van 09.00 uur tot 12 uur, middag 13 uur tot 16.00 uur, 1 avondles of 1 weekenddag zijn toegestaan. Per leasepaard: 4 gratis groepslessen per maand.

Bij het leasen op zondag moet u er wel rekening mee houden dat wanneer er wedstrijden zijn en een andere ruiter graag op uw leasepaard wil starten, wij dit toestaan. U wordt hier uiteraard tijdig van op de hoogte gebracht.


Bij kreupelheid of ziekte van het paard tijdens de leaseperiode hanteren wij een wachttijd van 2 weken. Wanneer het paard dan nog niet is hersteld zal er gezorgd worden voor een vervangend paard, totdat uw oorspronkelijke leasepaard weer is hersteld, of kunt u de lease tijdelijk stopzetten.

Minimale leaseperiode: 3 maanden met een opzegtermijn van één maand geldig voor beide partijen.
Het leasepaard wordt ook elke dag in de manegelessen gebruikt. Voor leasers is het hebben van een WA-verzekering verplicht.

Dal uren lease

Alléén voor half gevorderde en gevorderde ruiters, bieden wij ook nog lease aan in de daluren: maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur, voor de 3- en 4 daagse lease is eventueel 1 dag in het weekend tussen 17.00 uur en 19.00 uur mogelijk.
Bij deze lease vorm bestaat het dagdeel in totaal uit 2 uur, u heeft de keuze uit een uur voor- of een uur na het rijden. U heeft geen recht op groepslessen.

4 dagen per week € 260,00 per maand
3 dagen per week € 195,00 per maand
2 dagen per week € 130,00 per maand

 

 

 

 

Manege Nieuw Amstelland behoudt zich het recht voor om ten alle tijden de voorwaarden/regels van de lease aan te passen.